My first Review!!




Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ήρθε η ώρα να κάνω και το πρώτο μου review στα προϊόντα που έδειξα στην προηγούμενη ανάρτηση! 

1. E.l.f. Essential Clarifying Pressed Powder


 Μειονεκτήματα:  Το μέγεθος της  είναι μικρό...Η συσκευασία είναι περίπου 7cm ενώ φαινόταν μεγαλύτερη στις εικόνες!Δεν έχει καλή κάλυψη, δεν κάνει για κοπέλες με έντονη ακμη!

Πλεονεκτήματα : Έχει απαλή υφή και δεν μου δημιούργησε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα!Θεωρώ ότι για την τιμή της είναι μια καλή πούδρα για να αφαιρεί γυαλάδες και για να την έχεις σαν καθημερινή- πρόχειρη πούδρα γιατί είναι πολύ ελαφριά!Μην ξεχνάμε άλλωστε πως κόστισε μολις 1,50ευρω!


2. E.l.f. Essential All Over Cover Stick



Μειονεκτήματα: Έχει λίγη ποσότητα προϊόντος καθώς και αυτό έχει μικρό μέγεθος!Η σύνθεσή του μου φαίνεται λίγο λιπαρή!

Πλεονεκτήματα: Έχει αρκετές αποχρώσεις,είναι αρκετά καλυπτικό και έχει ωραία φρουτώδη μυρωδιά!Απλώνεται εύκολα και το μεγάλο του + είναι ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όλο το πρόσωπο!Σίγουρα αξίζει για 1,50ευρω!

 

3.Jordana Color Tint Blush Stick


Μειονεκτήματα: Το ρουζ αυτό, έχει το ίδιο μέγεθος με το concealer από πάνω...Δεν έχει πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια και είναι λίγο δύσκολη η εφαρμογή του!

Πλεονεκτήματα: Το χρώμα του είναι υπέροχο και απαλό (εφέ τσιμπιμένων μάγουλων :D ),απλώνεται εύκολα(εφόσον βρεις πως θα το απλώσεις) και μυρίζει απίστευτα!

4.E.l.f. Essential Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara


Αυτό το προϊόν είναι πολύ καλό!Είναι για φρύδια κ βλεφαρίδες και είναι απλά καταπληκτικό!Δεν έχω λόγια!Σίγουρα αξίζει παραπάνω από 1,50ευρώ!

 

 5. E.l.f. Essential Waterproof Eyeliner Pen 

 


Μειονεκτήματα: Η μύτη του είναι λίγο περίεργη και μπαίνει προς τα μέσα κάποιες φορές και το χρώμα (plum) φαίνεται μόνο στο φώς, διαφορετικά φαίνεται σαν μαύρο!

Πλεονεκτήματα: Η μορφή στυλό που έχει είναι πολύ βολική και το χρώμα ωραίο (αν ήταν και πιο έντονο θα ήταν ακόμα καλύτερο)!Έχει μεγάλη διάρκεια για προϊόν του 1,50 ευρού!

 

 

6.Wet N Wild Mega Eyes Creme Eyeliner

 


Μειονεκτήματα: Το πινελάκι είναι αρκετά χοντρό και τραχύ!

Πλεονεκτήματα: Είναι από τα καλύτερα eyeliner που έχω δοκιμάσει και σίγουρα θα το ξαναπάρω!Έχει τεράστια διάρκεια,είναι έντονο μαύρο και μπορείς να το δουλέψεις πολύ εύκολα και άνετα επάνω στο μάτι σου ακόμα και αν δεν έχεις δοκιμάσει να βάλεις ποτέ ξανά gel eyeliner! 

7. E.l.f. Essential Lip Stain


Μειονεκτήματα : Η μύτη του Lipstain αυτού είναι αποτυχία νομίζω γιατί λυγίζει η άκρη!Το χρώμα του είναι πολύ μουντο και για να φανεί πρέπει να το περάσεις 5-6 φορές με αποτέλεσμα να καταναλώνεις το 6πλάσιο προϊόν!

Πλεονεκτήματα: Στεγνώνει γρήγορα,έχει πολύ καλή διάρκεια και η συσκευασία του έιναι καλοφτιαγμένη. 

 

8.  Kleancolor mmuuaahh! Lip Stain


 


 Μειονεκτήματα: Έχει μία ελαφρώς περίεργη μυρωδιά!

Πλεονεκτήματα: Το χρώμα είναι έντονο,στεγνώνει αμέσως και κρατάει παρα πολλές ώρες!!Η μύτη του είναι χοντρη και η εφαρμογή του πολύ εύκολη,είμαι πολύ ευχαριστημένη απο αυτό!100% worth it για 1,50ευρώ!




 

9. Jordana Long Lip Liner Pencil


Μειονεκτήματα: Το μελιτζανί μολύβι είναι λίγο σκληρό!

Πλεονεκτήματα: Είναι τέλεια μολύβια!Το κόκκινο είναι πολύ μαλακό!Απλώνεται πανεύκολα και μπορείς να βάλεις μόνο το μολύβι χωρίς κραγιόν και θα φσινεται εξίσου ωραίο!Έχουν πολύ καλή διάρκεια!Σίγουρα αξίζουν πολύ παραπάνω από 0,70 cents!Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα ακριβότερα μολύβια!




10. L.A Girl Luxury Creme Lip Color


Μόνο καλά έχω να πω για αυτά τα κραγιόν!!Έχουν κρεμώδη  υφή, φανταστικό χρώμα,καλή διάρκεια,υπέροχη μυρωδιά και μία εκπληκτική συσκευασία!!Έχω ξετρελαθεί μαζί τους και κάποια στιγμη θέλω να πάρω όλες τις αποχρώσεις,κάπου 30 πρέπει να είναι (μη ξεχνάμε οτι κοστίζουν μόλις 1,50 ευρώ και αυτά) :P

11.  Wet N Wild Mega Last Matte Lip Cover


Μειονεκτήματα:Ενώ εχει κομψή συσκευασία,είναι πολύ άβολη γιατί όταν πας να βάλεις το καπάκι, πασαλείβεται γύρω γύρω κ χαλάει και το κραγιόν!

Πλεονεκτήματα: Ωραία χρώματα,καλή εφαρμογή επάνω στα χείλη και αρκετά καλή διάρκεια!Έχουν μαλακή υφή και δίνουν ένα ελαφρύ Lustre τελείωμα!


12. Jordana Matte Lipstick




Μειονεκτήματα: Η συσκευασία του είναι λίγο "φτηνή"

Πλεονεκτήματα: Παρα την τιμη του (1,11ευρώ) είναι το καλύτερο matte κραγιόν που έχω βάλει ποτέ!Εφαρμόζεται τέλεια,δεν ξηραίνει τα χείλη και κρατάει πάρα μα πάρα πολύ!Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!
Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό γιατί δε μου γέμιζε το μάτι και δεν ήθελα να το αγοράσω αλλά τελικά έπεσα έξω!!


Και κάπου εδώ, φτάσαμε στο τέλος του πρώτου μου review!!Yeayyyy :D

Συνοψίζοντας, είμαι αρκετά ικανοποιημένη από τα προϊόντα αυτά του Beauty joint αν και δεν είναι όλα όπως τα περίμενα!Επίσης έχω να πω πως το συγκεκριμένο site μου έστειλε τα πράγματα αρκετά καλά πακεταρισμένα και ήρθαν σχετικά γρήγορα!!Για να προμηθευτείτε τα προϊόντα πηγαίνετε εδώ-> www.beautyjoint.com


Άν έχετε άλλες απορίες σχετικά με τα προϊόντα αφήστε μου σχόλιο!!:D


Αυτά τα λίγα για σήμερα!Stay tuned για επόμενο post!  

^-^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Flickr Images

Dimittra's Opinion. Από το Blogger.
My name is Dimitra, I am a 23 years old girl from Greece which is online shopping addict and loves make up and all the beauty stuff! I also love to taking pictures of everything!Here you can see reviews,a lot of hauls and a lot of other stuff! I hope you enjoy it!! ^^
PS: Prohibited use of any photos of this blog without my approval!

Contact with me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Blogger news

Thank you for stopping by!

Translate

Copyright © 2015 • Here is Dimitra's opinion blogspot! Welcome :D