DIY Ring Holder




Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014
Γεια σας κορίτσια!!

Σήμερα σας έχω μία "δημιουργία" που εμπνεύστηκα κάποια στιγμή πριν αρκετό καιρο,όταν έψαχνα ένα αποθηκευτικό μέρος για τα δαχτυλίδια μου!
Θα σας δείξω βήμα βήμα τι έκανα σε περίπτωση που θέλετε να το κάνετε κι εσείς,όλα τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι πολύ οικονομικά και μπορείτε να τα βρείτε και στο σπίτι σας!

Βήμα 1


Θα χρειαστείτε:    1. Χαρτί με σχέδιο της επιλογής μας
                                 2. Μία ρίγα
                                 3. Ψαλίδι
                                 4. Κόλλα
                                 5. Στυλό ή μολύβι
                                 6. Αφρολέξ
                                 7. Ένα σκληρό κουτί μεσαίου μεγέθους

Βήμα 2

Κόβουμε μία λωρίδα αφρολέξ(το βάζουμε στο κουτί να δούμε σε τι μέγεθος θα το κόψουμε)και αφού το κόψουμε,κόβουμε και μία λωρίδα χαρτί και τοποθετούμε το αφρολεξάκι επάνω!Σημαδεύουμε το σημείο και κόβουμε και το χαρτί!Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία όσες φορές χρειάζεται!


Μετά βάζουμε λίγη κόλα κατά μήκος του αφρολέξ και κολλάμε σιγά σιγά μία μία πλευρά κάθε φορά εώς ότου γίνει όπως βλέπετε στην εικόνα ένα βαρελάκι!(Κάνουμε όσα βαρελάκια χωράνε στο κουτί μας!)




Βήμα 3

 Παίρνουμε το κουτί μας,τοποθετούμε επάνω ένα μεγάλο κομμάτι αφρολέξ,σημαδεύουμε τα σημεία που θα κόψουμε με τέτοιο τρόπο ουτως ώστε να χωράει ακριβώς το αφρολέξ μέσα στο κουτί,το κόβουμε και το τοποθετούμε!Μπορούμε να το κολλήσουμε και μέσα στο κουτί για μεγαλύτερη σταθερότητα!


Βήμα 4

Έπειτα, βάζουμε τα βαρελάκια μας στο κουτί με την σειρά!Εφαρμόζουμε λίγη κόλλα (δυνατή κόλλα κατα προτίμηση) στα 2 άκρα τους και τα κολλάμε στο κουτί!Αν έχουμε φτιάξει λίγα βαρελάκια και υπάρχει κι άλλος χώρος στο κουτί, φτιάχνουμε κι άλλα!Καλό θα ήταν να τοποθετήσετε όσα περισσότερα βαρελάκια μπορείτε μέσα στο κουτί ουτως ώστε να είναι στριμωγμένα για να μην μπορούν τα δαχτυλίδια να πέφτουν από εκεί με το παραμικρό!  



Βήμα 5

Προεραιτικά, μπορείτε να πάρετε μία κορδελίτσα και να την κολλήσετε γύρω γύρω από το κουτί για να μην φαίνεται άσχημο!!Κόψτε τις άκρες της κορδέλας που περισεύουν,τοποθετήστε τα δαχτυλίδια σας και είστε έτοιμες!!! 







Εμένα μου έχει κρατήσει,δεν έχει χαλάσει,απλά έπρεπε να βάλω περισσότερα βαρελάκια γιατι είναι λίγο χαλαρό και αν βάλω κάποιο πιο βαρύ δαχτυλίδι βγαίνει για πλάκα αλλά εσείς να βάλετε όσα περισσότερα βαρελάκια μπορείτε και θα είναι μια χαρά!!

Αυτή ήταν η ιδέα μου για το ring holder!Ελπίζω να σας άρεσε!Εσείς έχετε κάνει κάτι παρόμοιο;;;

Αυτά για σήμερα!!!

STAY TUNED ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ POST <3


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Flickr Images

Dimittra's Opinion. Από το Blogger.
My name is Dimitra, I am a 23 years old girl from Greece which is online shopping addict and loves make up and all the beauty stuff! I also love to taking pictures of everything!Here you can see reviews,a lot of hauls and a lot of other stuff! I hope you enjoy it!! ^^
PS: Prohibited use of any photos of this blog without my approval!

Contact with me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Blogger news

Thank you for stopping by!

Translate

Copyright © 2015 • Here is Dimitra's opinion blogspot! Welcome :D