Mirror (February) #1




Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014
Καθώς χάζευα στο περίπτερο της γειτονιάς,το μάτι μου έπεσε επάνω στο περιοδικό "Mirror"!Καθόλου τυχαία φυσικά καθώς είχε δώρο το eyeliner της Rilken!Κόστιζε μόνο 3,50 ευρώ επομένως δεν είχα τίποτα να χάσω!Είχα μείνει και πάρα πολύ ευχαριστημένη με ένα ρουζ της ίδιας εταιρίας που το είχα πάρει πάλι μαζί με το Mirror και το χρησιμοποιώ καθημερινά,οπότε σκέφτηκα πως θα ήταν καλή αγορά...


Αρχικά η συσκευασία του eyeliner είναι αρκετά καλή!Η σύσταση του προϊόντος είναι πολύ υγρη και λίγο πιο "νερουλή" από ότι θα την ήθελα!Το πινέλο είναι ιδανικό!


Τώρα όσον αφορά το πως γράφει....εντάξει δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας.Ενώ είναι αρκετά μαύρο,όταν το απλώνεις κάνει γραμμές,πρέπει να το περάσεις μία φορά να το αφήσεις να στεγνώσει και να το ξαναπεράσεις για να καλύψεις τις γραμμές που έχουν δημιουργηθεί!
 

Γενικά μου άφησε μέτρια εντύπωση αυτό το προϊόν!Αλλά το χρησιμοποιώ τα πρωινά που δεν βάφομαι πολυ!!Σίγουρα όμως δεν θα το αγοράσω!

Η έκπληξη για εμένα ήρθε όταν ξεφύλλισα το περιοδικό και βρήκα μέσα 2 δειγματάκια από 2 προϊόντα που ήθελα να δοκιμάσω διακαώς!!!

24ωρη ενυδατική κρέμα με άγριο τριαντάφυλλο από την Korres!



Και η ενυδατική κρέμα διόρθωσης για τελειοποίηση της επιδερμίδας της L'oreal Paris


Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω και ειδικά την κρέμα από την l'oreal!!Ελπίζω να δω αποτελέσματα!

Προτείνω λοιπόν να αγοράσετε το περιοδικό,θεωρώ ότι έχει ενδιαφέρουσες στήλες και ωραίες προτάσεις για outfits!

Και μιας που μιλάμε για το συγκεκριμένο περιοδικό,θα σας δείξω και το ρουζ που είχα πάρει και σας προτείνω 1000% να το αγοράσετε αν το βρείτε!




Με έχει καταβολέψει πραγματικά!Ειδικά το πιο σκούρο χρώμα το οποίο το χρησιμοποιώ για τα κοψίματα,μπορώ να πώ ότι είναι καταπληκτικό και κρατάει αρκετές ώρες σε μένα!!Η ροζ απόχρωση, έχει αρκετά shimer μέσα αλλά πάνω στα μάγουλα φαίνεται ωραία!!


Κι εδώ τελειώνει αυτό το Post!!Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτα;;

Αυτά για σήμερα!!!
STAY TUNED ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ POST <3


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Flickr Images

Dimittra's Opinion. Από το Blogger.
My name is Dimitra, I am a 23 years old girl from Greece which is online shopping addict and loves make up and all the beauty stuff! I also love to taking pictures of everything!Here you can see reviews,a lot of hauls and a lot of other stuff! I hope you enjoy it!! ^^
PS: Prohibited use of any photos of this blog without my approval!

Contact with me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Blogger news

Thank you for stopping by!

Translate

Copyright © 2015 • Here is Dimitra's opinion blogspot! Welcome :D