MUA fashionista nail polishes




Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014
Γεια σας για άλλη μία φορά!

Πρόσφατα μου ήρθε το δεύτερο πακέτο με καλούδια από την παραγγελία που είχα κάνει στο site της MUA!Επειδή πρώτη φορά παράγγειλα βερνίκια της εταιρίας αυτής, θα σας τα δείξω γιατί αξίζουν!!Τα υπόλοιπα που έχω πάρει από εκεί θα σας τα δείχνω λίγα λίγα!!

Μετά από πολύ σκέψη παράγγειλα 2 βερνίκια της σειράς Fashionista,το "mulberry¨" και το "nude"!






Τα βερνίκια αυτά λοιπόν είναι καταπληκτικά,δεν έχω λόγια!Κοστίζουν μόλις 1.50 GBP 1.80 ευρώ περίπου!
Η σύστασή τους είναι η ιδανική ούτε πολύ νερουλή ούτε πολύ παχύρευστη!Είναι κανονική και ακόμα και με ένα πέρασμα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα!Στεγνώνουν το πολύ σε 1,50 λεπτό,το βουρτσάκι τους δεν είναι φαρδύ,είναι ένα απλό βουρτσάκι αλλά κάνει την εφαρμογή γρήγορη κι εύκολη!Κρατάνε και 4 μέρες και 5 ανάλογα το πόσο ταλαιπωρείς να χέρια σου!


NUDE shade 20



 Το nude σαν απόχρωση γενικά είναι λίγο περίεργη!Όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία (χωρίς φλας) φαίνεται λιλά ενώ στην δεύτερη (με φλας) φαίνεται ένα Nude ροζ-κάτι...Παρ'όλα αυτά το έχω καταβολευτεί!Σαν σύνολο αυτό το βερνίκι στρώνει πιο ομοιόμορφα με το δεύτερο χέρι και η σύστασή του είναι ελαφρώς πιο "νερουλή" από του άλλου!

Mulberry shade 12




Το mulberry είναι ένα απερίγραπτο κερασομπορντοφουξιοκόκκινο χρώμα!Είναι ιδανικό για φθινώπορο-χειμώνα!Όπως βλέπετε στην φωτο με το φλας, φαίνεται φούξια ενώ στην άλλη σκούρο κερασί! Η σύσταση αυτού είναι η σωστότερη πιστεύω ώστε με μία στρώση να έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα και να μη χρειάζεται να περάσεις και δεύτερη!

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από αυτά τα βερνίκια και σίγουρα θα πάρω κι άλλα κάποια στιγμή!!!

Το μείον της όλης υπόθεσης είναι οτι ενώ το site αυτο είναι εξαιρετικό και τα πράγματα έρχονται γρήγορα γιατί είναι από Αγγλία,έχει στάνταρ μεταφορικά 6ευρώ!Βέβαια,και πάλι είναι φθηνότερα τα προϊόντα από ότι εδώ!Και είναι και ποιοτικότατα καθώς-όπως μαρτυρεί και το όνομά της εταιρείας- MUA=MAKE UP ACADEMY απευθύνεται σε αρχάριες  κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν πιο "σοβαρά" με τον κόσμο του μακιγιάζ και θέλουν να έχουν ένα "επαγγελματικό" αποτέλεσμα!Έχει πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε ότι επιθυμείτε αρκεί να υπάρχει θέληση για ψάξιμο και χρόνος!! :D


 Το site της MUA εδώ -> MUA store
Θα βρείτε τα βερνίκια εδώ -> Fashionista nail polish

Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον αυτό το σύντομο post και να σας βοήθησε!!

Εσείς έχετε κάνει αγορά από την συγκεκριμένη εταιρία;;;Ποια είναι η γνώμη σας γι αυτήν;

Αυτά για σήμερα!!!

STAY TUNED ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ POST <3
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Flickr Images

Dimittra's Opinion. Από το Blogger.
My name is Dimitra, I am a 23 years old girl from Greece which is online shopping addict and loves make up and all the beauty stuff! I also love to taking pictures of everything!Here you can see reviews,a lot of hauls and a lot of other stuff! I hope you enjoy it!! ^^
PS: Prohibited use of any photos of this blog without my approval!

Contact with me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Blogger news

Thank you for stopping by!

Translate

Copyright © 2015 • Here is Dimitra's opinion blogspot! Welcome :D