MUA products




Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014
Γειά σας,γειά σας!!

Όπως σας είπα στην προηγούμενη ανάρτηση θα σας δείξω κι άλλα προϊόντα από την MUA!Αυτή τη φορά σειρά έχει μια πόυδρα και 3 eye liners!

Ας ξεκινήσουμε με την πούδρα!

Matte perfect loose powder




Είναι μία πούδρα της σειράς matte perfect σε μορφη σκόνης και αυτό με προβλημάτισε αρχικά.Τελικά όμως είναι μία ικανοποιητική πούδρα και την απλώνω κυρίως στις περιοχές που έχω πρόβλημα λιπαρότητας και τις κρατάει matte αρκετές ώρες εξάλου αυτό υπόσχεται,shine control!!!Η συσκευασία είναι καλή αν και καμιά φορά όταν πάω να το κουμπώσω έρχεται λίγη σκόνη επάνω μου!
Ένα αρνητικό που έχει είναι ότι στα συστατικά της περιέχει 2 parabens αλλά εντάξει,εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αυτό γιατί δεν κάνω κατάχρηση!
Η γενική άποψή μου για αυτό το προϊόν είναι μέτρια!Είναι μία ικανοποιητική πούδρα για τα λεφτά της,γύρω στα 3ευρώ κόστισε αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας!!
Δεν ξέρω βέβαια αν μπορείτε να την βρείτε γιατί τώρα δεν την έχει στο site :/


Fashion Secret fashionista Gel EyeLiner



Αυτά τα eyeliners τα είχα βρει σε προσφορά από 7 λίρες,μόνο 2λίρες!!Κι έτσι αποφάσισα να πάρω διάφορα χρωματάκια!Είναι κλασσικά, από την σειρά fashionista!!

Θα αρχίσω από την συσκευασία!Είναι ένα εκπληκτικό ψηλό μπουκαλάκι από πολύ καλό υλικό και στο επάνω μέρος του καπακιού κουμπώνει και το πινελάκι που εφαρμόζεις το προϊόν!!Κλείνει πάρα πολύ καλά κι έτσι δεν στεγνώνει το eyeliner!


Η σύσταση του προϊόντος είναι πολύ καλή και πολύ συμπαγής!Μπορείς να το δουλέψεις πανεύκολα επάνω στο μάτι και διορθώνεται εύκολα ότι λάθος έχεις κάνει!
Εγώ αγόρασα τα χρώματα, fashion mogul (μαύρο), Exhibition (μπλέ) και το Style Queen (σάπιο μήλο)!

Το μαύρο είναι έντονο και γράφει πολύ ωραία επάνω στο μάτι και έχει τρομερή διάρκεια!Το μπλέ γράφει μέτρια αλλά αν το δουλέψεις και βάλεις αρκετό προϊόν πιστεύω θα είναι μια χαρά,έχει και λίγα shimer μέσα!Όσο για το σάπιο μήλο ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί δεν φαίνεται και τόσο πολύ στο μάτι αλλά από την άλλη για πρωινή χρήση είναι ότι πρέπει,κι αυτό έχει λίγα shimer μέσα!!!
Έχει πάρα πολλά χρώματα για να διαλέξετε!!!

Μπορείτε να τα δείτε εδώ αν σας αρέσουν!!-> Gel Eyeliner


Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον αυτό το  post και να σας βοήθησε!!

Εσείς έχετε κάνει αγορά από την συγκεκριμένη εταιρία;;;Ποια είναι η γνώμη σας γι αυτήν;Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη εταιρία;;

Αυτά για σήμερα!!!

STAY TUNED ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ POST <3


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Flickr Images

Dimittra's Opinion. Από το Blogger.
My name is Dimitra, I am a 23 years old girl from Greece which is online shopping addict and loves make up and all the beauty stuff! I also love to taking pictures of everything!Here you can see reviews,a lot of hauls and a lot of other stuff! I hope you enjoy it!! ^^
PS: Prohibited use of any photos of this blog without my approval!

Contact with me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Blogger news

Thank you for stopping by!

Translate

Copyright © 2015 • Here is Dimitra's opinion blogspot! Welcome :D