Sports Direct Order!!




Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Γειά σας ^_^!!  

Έπαθα την πλάκα μου που λέτε, με την παραγγελία που έκανα στο βρετανικό μάγαζί Sports Direct!Την παραγγελία την ολοκλήρωσα την Κυριακή κατά τις 10 το βράδυ και θα την παραλάμβανα μέσα σε 7 εργάσιμες μέρες,αυτό το ήξερα!Την Τετάρτη το μεσημέρι κι ενώ καθόμουν ανέμελη,ξάφνου χτυπάει η πορτα και ήταν το τεράστιο πακέτο από το SportsDirect!Χαχα, πολύ γρήγορο service,μπράβο στο μαγαζί και στην Dhl μεταφορική!!!

Παραγγείλαμε οικογενειακώς από εκεί,αλλά θα σας δείξω τα 2 πραγματάκια που πήρα εγώ!

1.Lee Cooper Mid Ladies Pumps (Navy Floral)




Το μαγαζί αυτό έχει πάρα πολύ καλές προσφορές!Τα παπούτσια είχαν αρχική  36,00 ευρώ και με την έκπτωση τα πήρα 12,00 ευρώ!



Είναι πολύ ωραία παπουτσάκια,καλής ποιότητας(σίγουρα όχι για 36 ευρώ) αλλά για 12 είναι τέλεια η ποιότητά τους!Έχουν αρκετά μεγάλη φόρμα,εγώ φοράω 38.5 νούμερο,άλλοτε θέλω το 38 και άλλοτε το 39,αυτά τα παράγγειλα 38 και είναι μισό νούμερο μεγαλύτερα αλλά με έναν πάτο σώζεται η κατάσταση!Οπότε αν θέλετε να αγοράσετε τέτοιου είδους παπόυτσια να πάρετε ένα νούμερο μικρότερα!!! Είναι άκρως ανοιξιάτικο παπούτσι και το έχει και σε κοντό σε άλλα χρώματα!!

2.Lee Cooper Closed Hem slim Sweatpant Ladies 


Ήθελα μία φορμίτσα και μου άρεσε αυτή γιατί είχε λάστιχο στην κάτω μεριά!Είναι καλής ποιότητας και την έχω καταβολευτεί!Ίσως και αυτή να την έπερνα ένα νούμερο μικρότερη γιατί είναι αρκετά baggy!Αλλά είναι υπέροχη!

Είχε αρχική τιμή 32,40 ευρώ και με την έκπτωση την πήρα 10,80 ευρώ!!Και έχει και άλλα ωραία χρώματα!!

Συνοψίζοντας, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από αυτό το κατάστημα και σίγουρα θα ξαναπαραγγείλω!Έχει μεταφορικά για Ελλάδα 10,00 ευρώ για αγορές έως 6 τεμαχίων, άν αγοράσεις παραπάνω αυξάνονται και τα μεταφορικά αλλά δεν ξέρω πόσο ακριβώς!Συμφέρει τώρα που έχει εκπτώσεις!Προτείνω να ρίξετε μια ματιά αν δεν το έχετε κάνει ήδη!!!!

Τα παπούτσια θα τα βρείτε --> εδώ
Και τη φόρμα --> εδώ 

Και κάπου εδώ τελείωσα με αυτό το μικρό haulάκι!Ελπίζω να μη βαρεθήκατε ^^
Έχετε κάνει εσείς κάποια αγορά από αυτό το μαγαζί;;;

Αυτά για σήμερα!!!
STAY TUNED ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ POST <3
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Flickr Images

Dimittra's Opinion. Από το Blogger.
My name is Dimitra, I am a 23 years old girl from Greece which is online shopping addict and loves make up and all the beauty stuff! I also love to taking pictures of everything!Here you can see reviews,a lot of hauls and a lot of other stuff! I hope you enjoy it!! ^^
PS: Prohibited use of any photos of this blog without my approval!

Contact with me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Blogger news

Thank you for stopping by!

Translate

Copyright © 2015 • Here is Dimitra's opinion blogspot! Welcome :D