Films # 1




Παρασκευή 11 Απριλίου 2014
Γειά σας, γειά σας!!!


Εδώ και καιρό σκέφτομαι να γράφω για τις ταινίες που βλέπω κατα καιρούς γιατί,ποιός ξέρει;Ίσως και να βρείτε κάποια που δεν την έχετε δει και να σας ενδιαφέρει!!Θα σας πω πρώτα αυτές που έχω δει τελευταία!!

Οπότε ας ξεκινήσουμε...


The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) 


"Οι νάνοι συνεχίζουν το ταξίδι τους με τους Bilbo και Gadalf the Grey και προσπαθούν να πάρουν πίσω την Erebor που την έχει καταλάβει ο Smaug. Περνάνε από πολλές περιπέτειες στις οποίες ο Μπίλμπο με το δαχτυλίδι συνεισφέρει πάρα πολύ και τέλος πολεμούν με τον δράκο...."
IMDB -> 8.1/10

 Εντάξει δεν έχω λόγια...Λατρευώ τέτοιες ταινίες!Είναι το ίδιο αξιόλογη με το πρώτο μέρος του Hobbit.Η πλοκή συνεχίζεται στρωτά και ωραία και παρόλο που έιναι μία ταινία που κρατάει πολλές ώρες δεν θέλεις να τελειώσει!!Και πάντα το κόβει πάνω στο καλύτερο κι εσύ περιμένεις εναγωνιωδώς το επόμενο μέρος της ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφους τέλος του χρόνου!Γκρρρ!!!Τρομερή ταινία να την δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!


Fight Club (1999)

Edward Norton
Brad Pitt
 
"Ένα στέλεχος που πάσχει από αϋπνίες βρίσκει τον αληθινό εαυτό του στα "Fight Club"(λειτουργεί σαν εργοθεραπεία για τον ίδιο), εκει συμμετέχει σε αγώνες πυγμαχίας με γυμνά χέρια. Ο ιδρυτής των "Fight Club", ωστόσο, αποδεικνύεται μια επικίνδυνη προσωπικότητα, που επιδίδεται σε πράξεις τρομοκρατίας ενάντια στην καθεστηκυία τάξη." 
IMDB -> 8.9/10

Η ταινία αυτή,έχει πολλά στοιχεία που ίσως να μην αρέσουν στις περισσότερες κοπέλες όπως αίματα, ξυλοδαρμούς κτλ, ωστόσο εμένα με κάλυψε σαν ταινία!Έμεινα προσηλωμένη εκεί και την είδα χωρίς να βαρεθώ!Η υπόθεση γενικότερα είναι πολύπλοκη αλλά δεν σε κουράζει!Μπορείς να την δεις εύκολα και σας την προτείνω αν δεν έχετε πρόβλημα με την ωμή βία.


Hellraiser (1987)


"Μια άπιστη γυναίκα του συναντά το ζόμπι του νεκρού εραστή της, ο οποίος είναι κυνηγημένος από τους δαίμονες αφού δραπέτευσε από σαδομαζοχιστικούς της κολάσεως."
IMDB -> 7.1/10


Τι να πω γι αυτή την ταινία;;;Δεν ξέρω αν σας αρέσει να βλέπετε ταινίες δεκαετιών πριν τα 90's... εμένα μ αρέσει!!Λοιπόν, γέλασα πολύ κατά την θέασή της.Στην εποχή της μάλλον ήταν αρκετά καλή για να είναι και τόσο γνωστή!Είναι splatter!Thriller-Horror βάση των σημερινών δεδομένων δεν θα έλεγα ότι είναι!Θεωρώ ότι είναι πρόγονος του saw καθώς τα σκηνικά φέρνουν λίγο!Η υπόθεση είναι τελείως διαφορετική βέβαια!Δεν μπορώ να πω ότι βαρέθηκα γιατί ήθελα να δω το τέλος!Θα σας πρότεινα να την δείτε μόνο και μόνο για να δείτε τι παιζόταν τότε στο σινεμά...


Beverly Hills Chihuahua 2 (2011)

 
"O Papi και η Chloe είναι δύο υπέροχα τσιουάουα που παντρεύονται και κάνουν οικογένεια...Περνούν πολλές περιπέτειες καθώς τα μικρά τους είναι πολύ άτακτα.Επίσης προσπαθούν να σώσουν την περιουσία του ιδιοκτήτη του Papi η οποία οδεύει προς κατάσχεση από την τράπεζα..." 
IMDB ->4.9/10


 Είναι μία οικογενειακή κωμωδία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει 4,9 στο IMDB.Παρόλα αυτά είναι μία πολύ ωραία ταινία και έχει αρκετό γέλιο,με ικανοποίησε!Είναι ανάλαφρη σαν ταινία και είναι ιδανική για να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς καθώς τα σκυλάκια είναι όλα τα λεφτά!!Έχει πλάκα!


Pirate Fairy (2014)


"Μία αποθηκάριος σκόνης πειραματίζεται με τις νεραϊδόσκονες και φέρνει την καταστροφή...Έτσι ο υπεύθυνος την απαλάσσει από τα καθήκοντά της και εκείνη αποφασίζει να εγκαταλείψει το νεραϊδοχωριό....Μετά από αυτό αρχίζει η αληθινή περιπέτεια για την Τίνκ και τις φίλες της,θα καταφέρουν να σώσουν το χωριό;"
IMDB -> 6.7/10

Αρκετά καλή κι ευχάριστη παιδική ταινία!Καλή υπόθεση και πάνω από όλα περνάει ένα πολύ όμορφο μήνυμα στα παιδάκια εμείς ολόκληρες γαϊδούρες ευελπιστώ ότι το χουμε πάρει πιο παλιά  αυτό το μήνυμα .Θεωρώ αυτές τις ταινίες πολύ πιο κατάλληλες γαι παιδάκια από ότι τις άλλες τις γνωστές με την Barbie...Προσωπική μου άποψη!Αν σας αρέσουν τα παιδικά να την δείτε!


Αυτές ήταν 5 ταινίες που είδα τις τελευταίες 2 εδβομάδες!Εσείς έχετε δεί κάποια από αυτές;;

Αυτά για σήμερα!!

STAY TUNED ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ POST <3 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Flickr Images

Dimittra's Opinion. Από το Blogger.
My name is Dimitra, I am a 23 years old girl from Greece which is online shopping addict and loves make up and all the beauty stuff! I also love to taking pictures of everything!Here you can see reviews,a lot of hauls and a lot of other stuff! I hope you enjoy it!! ^^
PS: Prohibited use of any photos of this blog without my approval!

Contact with me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Blogger news

Thank you for stopping by!

Translate

Copyright © 2015 • Here is Dimitra's opinion blogspot! Welcome :D