Little beauty tips !




Δευτέρα 28 Απριλίου 2014
Γειά σας κορίτσια!!!

Σήμερα θα σας παραθέσω κάποιες πληροφορίες που διάβασα και εγώ πρόσφατα!Μικρά,έξυπνα μυστικά για να έχουμε τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ μας και κάποια tips που θα κάνουν ευκολότερη την ζωή μας!!

Τι μας προτείνουν λοιπόν οι ειδικοί;;

- Μην ανεβοκατεβάζετε γρήγορα το βουρτσάκι της μάσκαρας μέσα στο δοχείο της γιατί μ’ αυτό τον τρόπο μπαίνει αέρας μέσα και πήζει πολύ πιο γρήγορα. (Μαρία Μιτσίδη - Beauty Line Σταυρού)
 
- Οι σκούροι κύκλοι κάτω από τα μάτια τα χαλάνε όσο όμορφα και αν είναι. Για να τους καλύψετε χρησιμοποιήστε ένα σκούρο stick πριν από το makeup ακολούθως το makeup και ολοκληρώστε με ένα πιο φωτεινό γύρω από την περιοχή των ματιών. (Μιχάλης Ορφανίδης - Senior Make-up Artist Beauty Line)

- Το πιο βασικό για το τέλειο μακιγιάζ είναι η επιλογή του σωστού φον τε τε 1ον όσο αφορά την υφή του να ταιριάζει απόλυτα με τον τύπο δέρματος σας και κατά 2ον την απόχρωση να ταιριάζει απόλυτα με το φυσικό σας χρώμα. Για να κάνετε την σωστή επιλογή του χρώματος δοκιμάστε το σε καθαρό πρόσωπο στην περιοχή του πηγουνιού και έλεγξε το σε φυσικό φως. (Μιχάλης Ορφανίδης - Senior Make-up Artist Beauty Line)

- Η χρήση των σωστών πινέλων κάνουν τεραστία διαφορά στην εφαρμογή του μακιγιάζ. Το φον τετ ε μπορεί να απλωθεί πιο ομοιόμορφα, το χρώμα στα χείλη και στα μάτια χρωματίζεται πιο απαλά και τα φρύδια μπορούν να σχηματιστούν πιο ομοιόμορφα με τέλειο αποτέλεσμα. Όλα αυτά δεν χρειάζεται να στοιχίσουν μια περιουσία. (Μιχάλης Ορφανίδης - Senior Make-up Artist Beauty Line)
 
- Για τη τελειοποίηση του μακιγιάζ σας η πούδρα είναι απαραίτητη. Η πούδρα αποτελεί βασική αρχή ενός ολοκληρωμένου μακιγιάζ. Σε συμπιεσμένη μορφή θα την τοποθετήσετε εύκολα με ένα σφουγγαράκι ενώ σε μορφή σκόνης τοποθετείτε με ένα μεγάλο πινέλο πούδρας ή το ιδικό απλικατέρ που συνήθως την συνοδεύει. (Μιχάλης Ορφανίδης - Senior Make-up Artist Beauty Line)
 
- Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν μακριές και γυριστές βλεφαρίδες. Δυστυχώς πολύ λίγες τις έχουν εκ φύσεως. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τις αποκτήσετε. Με την χρήση του ειδικού ψαλιδιού για βλεφαρίδες τις βοηθάει να γυρίσουν προς τα πάνω ώστε να ανοίγει το βλέμμα και να κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα. (Μιχάλης Ορφανίδης - Senior Make-up Artist Beauty Line)

- Μην βάζετε πολλή πούδρα στην περιοχή γύρω απο τα μάτια και ειδικά στις ρυτίδες των ματιών διότι θα εισχωρήσει μέσα τους και θα τις τονίσει. Ιδανικά θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια πολύ λεπτή διάφανη πούδρα για να φωτίσετε την περιοχή. (Μιχάλης Ορφανίδης - Senior Make-up Artist Beauty Line)
 

 
- Το κόκκινο κραγιόν είναι ο πιό απλός και εύκολος τρόπος για να κάνετε το πρόσωπο σας επίκεντρο και να δώσετε μια πινελιά χρώματος στη στιγμή. Γι’αυτό   το λατρεψαν η coco chanel και η Μerilyn Monroe. (Μιχάλης Ορφανίδης - Senior Make-up Artist Beauty Line)
 

- Ακόμα και το πιό ακριβό μακιγιάζ στο κόσμο δε θα φαίνεται ιδιαίτερα εξαιρετικό αν γίνει χωρίς προσοχή και με τα δάκτυλα. Για ένα επαγγελματικό τελείωμα χρειάζεστε τα κατάλλητα εργαλεία που δεν ειναι τίποτα άλλο απο τα ειδικά σχεδιασμένα πινέλα για μακιγιάζ. (Μιχάλης Ορφανίδης - Senior Make-up Artist Beauty Line)
 
- Τα σκούρα κραγιόν στα χείλη δίνουν όγκο ενώ τα ανοιχτόχρωμα δείχνουν τα χείλη πιο μικρά. (Μαρία Κωστέρη - Υπέυθυνη καταστήματος Beauty Line Πάφος Mall)
 
- Για μια πιο διακριτική βραδινή εμφάνιση απλώστε στα βλέφαρα σας λευκή
περλέ σκιά. Φωτίστε την επιδερμίδα του προσώπου με ιριδίζουσα πούδρα και τονίστε τα χείλη με lip gloss. (Μιχάλης Ορφανίδης - Senior Make-up Artist Beauty Line)
 
- Κάτω από τα φώτα της νύχτας, τα πολύ λαμπερά χείλη μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα και προκαλούν. Ιδανικά,  για αυτό το αποτέλεσμα είναι ο άψογος συνδυασμός κραγιόν, μολύβι χειλιών και lip gloss. (Μιχάλης Ορφανίδης - Senior Make-up Artist Beauty Line)

 
- Μάτια μικρά με φούσκωμα από πάνω , βάζουμε σκούρες αποχρώσεις σκιάς στο κινητό βλέφαρο για αν δώσουμε βάθος και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στο πάνω μέρος κάτω από το φρύδι   για να αναδείξουμε το μάτι. (Έλενα Νεάρχου -  Σύμβουλος Ομορφιάς Beauty Line Πάφος Mall)

- Οι κοπέλες με ακμή να αποφεύγουν να βάζουν ρουζ σε ροζ αποχρώσεις με ιριδίζον χρώμα διότι τονίζει τις ατέλειες του δέρματος.  (Έλενα Νεάρχου - Σύμβουλος Ομορφιάς Beauty Line Πάφος Mall)


Αυτά για σήμερα!

STAY TUNED ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ POST <3 

Υ.Γ:  Οι φωτογραφίες είναι από το ιντερνετ.
Πηγή άρθρου:  http://www.beautyline.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Flickr Images

Dimittra's Opinion. Από το Blogger.
My name is Dimitra, I am a 23 years old girl from Greece which is online shopping addict and loves make up and all the beauty stuff! I also love to taking pictures of everything!Here you can see reviews,a lot of hauls and a lot of other stuff! I hope you enjoy it!! ^^
PS: Prohibited use of any photos of this blog without my approval!

Contact with me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Blogger news

Thank you for stopping by!

Translate

Copyright © 2015 • Here is Dimitra's opinion blogspot! Welcome :D