Cherry Culture order !!




Πέμπτη 22 Μαΐου 2014
Γεια σας κορίτσια!!

Σήμερα θα σας δείξω τί αγόρασα από το cherry culture! Πρώτη φορά έκανα παραγγελία από αυτό το site και μπορώ να πώ πως δικαιολογημένα έχει τόση μεγάλη φήμη! Άψογα πακεταρισμένα τα πράγματα!

Η παραγγελία μου περιλάμβανε μόνο βερνίκια νυχιών!Τα περισσότερα είναι της εταιρείας china glaze και ένα της εταιρείας L.A Colors.
Τα βερνίκια μου κόστισαν 17.45Ε και τα μεταφορικά ήταν 15.80Ε.Δηλαδή σύνολο 33,30Ε,οικονομικότατα μου βγήκαν και ας ήταν τα μεταφορικά πολλά!


China Glaze Nail Polishes




Ξεκινάμε με δύο υπέροχα παστέλ χρωματάκια από τη σειρά "Up and Away"!!
Το ένα είναι ένα πολύ ωραίο ροδακινί χρώμα που βγαίνει τέλειο πάνω στα νύχια και είναι το 868 Peachy Keen!
Το άλλο είναι ένα τρομερό κίτρινο που το έψαχνα καιρό!Δεν είναι το χτυπητό έντονο κίτρινο,είναι ένα απαλό κίτρινο της μπανάνας και φαίνεται φανταστικό επάνω στα νύχια!Είναι το 871 Lemon Fizz!
Και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά βερνίκια,στεγνώνουν γρήγορα και απλώνονται εύκολα!Επίσης έχουν καλή διάρκεια!

















Ένα φανταστικό emerald πράσσινο με μπλε υποτόνους!Κάνει μπλε ιριδισμούς και το αποτέλεσμα είναι κάπως metallic!Με την πρώτη στρώση είναι τέλειο, δεν χρειάζεται δεύτερη και είναι από τη σειρά "Autumn Nights".Η απόχρωση είναι το 1229 Tongue & Chic!Και έχω και άλλο ένα από αυτή τη σειρά, θα το δείτε εδώ!
Τρομερή απόδοση χρώματος και γρήγορο στέγνωμα,δεν είχα κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο!
















Αυτό εδώ είναι ένα περίεργο αλλά συνάμα εντυπωσιακό χρώμα...Έχει λαδί και χρυσούς τόνους μέσα και είναι και αυτό ιριδίζον.Ανήκει στη σειρά "Hunger Games" και είναι το χρώμα 1127 Agro!Και από αυτή τη σειρά έχω άλλο ένα στη συλλογή μου,θα το δείτε εδώ!
Μία φορά το έχω βάλει αυτό και μπορώ να πω στα σίγουρα ότι αξίζει να το έχει κανείς στη συλλογή του!

Και περνάμε στα βερνίκια με διάφορα γκομφετί και στρας!!
















Το συγκεκριμένο έχει μέσα μπλέ και κόκκινα μικρά και στρογγυλά "χαρτάκια".Συγκαταλέγεται στη σειρά "Happy Holiglaze" και είναι το 1255 Be merry,Be bright!
Γενικά δίνει ωραίο εφέ στα νύχια πάνω από άλλο βερνίκι.Το αρνητικό του είναι ότι στο βουρτσάκι κάθεται τεράστια ποσότητα προϊόντος με αποτέλεσμα να βάζεις πολύ ποσότητα σε ένα νύχι και να 'ναι too much...Και το βουρτσάκι του δεν είναι τόσο καλό!

















Και τέλος αγόρασα αυτό το φανταστικό,άκρως ανοιξιάτικο βερνίκι της εταιρείας L.A colors.Είναι ροζ με χρωματιστά γκομφετί!Η απόδοσή του με μία στρώση είναι πολύ καλή,αλλά στη δεύτερη στρώση το αποτέλεσμα είναι άπαιχτο!!Ανήκει στη σειρά "Craze Polish 2012"  και είναι το "541 Candy Sprinkles".Ήταν πραγματικά οικονομικότατο,κόστισε γύρω στα 2,00Ε!
Στεγνώνει γρήγορα και έχει πολύ καλή διάρκεια,το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι οτι καθιστά δύσκολη την αφαίρεση του λόγω των γκομφετί!
Αν παραγγείλετε κάτι από Cherry Culture να το βάλετε σίγουρα στο καλάθι σας!


Αυτά αγόρασα εγώ από το site αυτό!Και μετά χαράς είδα ότι έδιναν δώρο ένα Lip Balm δικής τους παραγωγής!Διάλεξα εγώ τη "γεύση" και επέλεξα το Rasberry!!


Είναι σούπερ ενυδατικό και μυρίζει υπέροχα!Ίσως είναι λίγο πιο λιπαρό από άλλα, δεν είναι ακριβό όμως,όταν μου τελειώσει αυτό που έχω,θα αγοράσω άλλο!!Είναι ιδανικό για να ενυδατώνεις τα χείλια σου πριν από το κραγιόν!

Όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε στο Cherry Culture.Αν κάτι δεν βρίσκετε μπορείτε να μου αφήσετε σχόλιο να σας βοηθήσω αν χρειαστεί!


Εσείς έχετε κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα;;Πως σας φαίνεται το συγκεκριμένο ιντερνετικό κατάστημα;;


Αυτά για σήμερα!!
STAY TUNED ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ POST <3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Flickr Images

Dimittra's Opinion. Από το Blogger.
My name is Dimitra, I am a 23 years old girl from Greece which is online shopping addict and loves make up and all the beauty stuff! I also love to taking pictures of everything!Here you can see reviews,a lot of hauls and a lot of other stuff! I hope you enjoy it!! ^^
PS: Prohibited use of any photos of this blog without my approval!

Contact with me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


Blogger news

Thank you for stopping by!

Translate

Copyright © 2015 • Here is Dimitra's opinion blogspot! Welcome :D